Сьогодні в Україні - День місцевого самоврядування.

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк вітає всіх причетних до цього свята.

Шановні покровчани, прийміть найщиріші вітання з Днем місцевого самоврядування!

Це професійне свято не лише працівників і ветеранів органів місцевого самоврядування та депутатів, а й усіх громадян, виборців, яких турбують проблеми нашої громади та дбають про її розквіт.

Сьогодні вся наша країна, кожна її громада протистоїть ворогові. Перед працівниками органів місцевого самоврядування постали нові завдання та складні виклики. І я щиро вдячний тим, хто попри важкі часи, продовжує працювати на благо громади та України, демонструвати самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі.

Уклін і повага старостам за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди.

Кожен з вас на своєму місці будує нове майбутнє нашої держави: незалежної, вільної, європейської країни, що живе за принципами демократії та береже свої традиції.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, міцного здоров'я, достатку й добробуту, найскорішої перемоги та мирного життя.