Шановні земляки!

Сьогодні 26 річниця з дня прийняття основного закону України – Конституції. Кожен громадян відчуває значимість та важливість цього свята, тому вже дев’ятий рік поспіль Україна боронить свої права на свободу, рівність, демократію та територіальну цілісність. Ці засади були записані в нашій Конституції ще 26 років тому і залишаються незмінними досі.

Мета Основного закону – захищати український народ та українську державність. Чотири місяці повномасштабної війни росії проти України продемонстрували всьому світу єдність, незламність, вірність та силу українського народу у його відчайдушній боротьбі.

Сьогодні кожен з нас по-своєму боронить суверенітет країни – військові та добровольці, правоохоронці та рятувальники, вчителі та медики, волонтери та всі небайдужі громадяни.

Я хочу, щоб наступний День Конституції України всі ми, українці, безтурботно, повною мірою, з гордістю відсвяткували це важливе державне свято в мирній обстановці, насолоджувались життям і були впевнені, що наша Держава могутня, незламна, квітуча, розвинута, яскрава і перш за все незалежна, в якій в повній мірі дотримуються Конституції України, дотримуються прав та свобод громадян, і в цей день ми завжди будемо пам’ятати тих, завдяки кому це стало можливо. І тому сьогодні я висловлюю подяку всім, хто бере участь у цій жахливій війні, всім хто допомагає нашим бійцям, всім небайдужим, які прискорюють той самий день – День нашої перемоги!

Бажаю всім міцного здоровя, незламного козацького духу, та хай янгол-охоронець оберігає вас!

Слава Україні!

З повагою,
голова Покровської райдержадміністрації,
начальник районної військової адміністрації Андрій БОНДАРЕНКО