Водій рейсового автобуса виконував ремонтні роботи, під час яких автобус зірвався з домкрата та придавив чоловіка. Про це повідомляє Покровське районне управління поліції Донецької області.

Повідомлення про подію надійшло до чергової частини поліції Курахового сьогодні о 10:40.

Встановлено, що на автодорозі між с. Успенівкою та м. Кураховим поламався рейсовий автобус під керуванням 59-річного мешканця смт Новотроїцьке. Водій зупинився та почав ремонт. Під час ремонту колеса домкрат зірвався, й автобус притиснув чоловіка.

Водій отримав травми, несумісні з життям.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Донецькій області, о 10:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автодорозі між с. Успенівка та м. Курахове перекинувся автобус. До місця події було направлено сили та засоби Головного управління.

По прибуттю до місця виклику було встановлено, що на узбіччі стоїть автобус «МАН» сполученням «Маріуполь-Харків». Під автобусом, біля переднього правого колеса, лежить тіло водія без ознак життя, якого притиснуло до землі автобусом. Також біля автобусу знаходилися пасажири, які намагалися підняти автобус з метою звільнення водія. Рятувальники за допомогою пневмоподушки та домкрату підняли автобус та дістали тіло водія без ознак життя, яке передали співробітникам Національної поліції.

Як було з’ясовано, під час ремонту колеса під домкратом, який був встановлений водієм, просів грунт та передньою балкою чоловіку притиснуло голову.