Аби навести лад у громаді, минулими вихідними понад два десятки жителів селища Шевченка разом зі старостою та Покровським міським головою вийшли на толоку. Про це повідомляє Покровська міська рада.

«Цей захід ми планували заздалегідь і радіємо, що погода не підвела, - розповів староста селища Микола Ніколаєв. – На толоку вийшли квартальна та небайдужі мешканці, серед яких навіть діти. Прибираємо один з парків, який був висаджений ще у 60-х роках. Дерев багато, як і листя, яке наразі опадає і яке треба зібрати».

Покровський міський голова Руслан Требушкін допомагав учасникам суботника збирати та вантажити зібране сміття.

«Приємно, що зібралося стільки людей, які вирішили навести лад в парковій зоні. Сьогодні такі суботники проходять по всій території громади: ми вичищаємо сміття, прибираємо стихійні звалища та висаджуємо дерева. Впевнений: такі систематичні заходи дозволять зробити нашу громаду чистішою, красивішою та зеленішою!» - зазначив Руслан Требушкін.

Дружно та вправно трудились як дорослі, так і малі мешканці селища Шевченка.

«Хто, як не ми, повинні дбати про своє селище, про територію, де ми живемо, ходимо на роботу та де граються наші діти. Дуже хочеться, щоб цей парк знову був зеленим та затишним, щоб він став одним з місць для відпочинку», - зауважила місцева жителька Людмила Железняк.

Вихідними за ініціативою міського голови та Комітету самоорганізації населення суботник відбувся і в приватному секторі Покровська – поблизу п’ятнадцятої школи.

«До нас звернулись мешканці вулиці Гоголя з проханням висадити дерева на дитячому майданчику біля закладу освіти. Звісно, ми підтримали цю ідею. Вважаємо, що лише спільними зусиллями можемо змінити навколишнє середовище, наше місто та громаду», - розповіла голова комітету самоорганізації Марина Ухова.

Загалом зусиллями представників ККСН, КП «Муніципальна служба правопорядку», активних мешканців Покровська та представників депутатського корпусу на чолі з очільником міста було висаджено 50 кущів магонії, 30 кущів бузку та 10 яблунь.