12 серпня у Дніпрі відбулася церемонія нагородження учасників обласного конкурсу «Молода людина року». Серед лауреатів та переможців – представники Покровської громади. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Учасників конкурсу привітала начальниця управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна.

Під час заходу були нагороджені молоді люди у шести номінаціях.

Переможцем у номінації «Працівник критичної інфраструктури» став начальник дільниці з ремонту автозчепного пристрою та автогальмового обладнання Покровського вагонного депо Олександр Кордюков.

Лауреатами у цій номінації стали начальник відділу найму управління кадрової політики дирекції з персоналу та соціальних питань «Метінвест Покровськвугілля» Юлія Цикладзе; фахівець з питань цивільного захисту станції Покровськ Аліна Мамонтова; начальник району контактної мережі Удачна Валентин Вiцьков; монтер колії станції Легендарна Антон Пшиченко.

Лауреатами в номінації «Рятівник року» стали лейтенант поліції, інспектор відділу реагування патрульної поліції Покровського РУП Давид Петрушин; водій автоколони №2 дирекції з транспорту компанії «Метінвест Покровськвугілля» Євген Лигач.

Лауреатом у номінації «Громадський діяч року» став вчитель інформатики НВК №1 міста Покровськ Віктор Шебаршин. Керівниця гуманітарного хабу «Єднання» у місті Кропивницький Ольга Гребенькова стала лауреатом у номінації «Серце, віддане Донеччині».

Крім того, під час урочистостей молодим активістам та управлінцям, які підтримують розвиток молодіжного середовища, вручили відзнаки Міністерства молоді та спорту і Донецької ОДА. Подяку Мінмолодьспорту за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в Україні, національно-патріотичне виховання молоді отримав начальник управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міськради Віталій Щербинка.