Керівники та представники Покровської райдержадміністрації та Покровської районної ради 10 квітня 2021 року долучились до екологічного проекту «Озеленення Планети», організованого Благодійним фондом «Озеленення України», за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державного агентства лісових ресурсів України та Міністерства зовнішніх справ України. Про це йдеться на сторінці Покровської РДА у Facebook.

Організація заходів акції відбулась в усіх територіальних громадах Покровського району, в ході якої були висаджені дерева кущі та квіти.

Разом з керівництвом громад та ініціативними їх мешканцями завзято займались висадкою дерев голова райдержадміністрації Андрій Бондаренко в смт. Очеретине, голова Покровської районної ради Юрій Ключка в м. Мирноград, заступник голови райдержадміністрації Сергій Новіков в м. Новогродівка, заступник голови райради Сергій Сажко в м. Мар`їнка та м. Курахове, заступник голови райради Юрій Середа в смт. Шахове, начальник відділу райдержадміністрації Валерій Аржавітін в смт. Удачне, начальник відділу райдержадміністрації Інна Коваленко в м. Покровськ, представник райдержадміністрації Ірина Слухай в м. Селидове.

«Нам небайдужий стан довкілля! Адже тільки від нас залежить, в якому природньому середовищі ми проведемо наше завтра», - йдеться у повідомленні.