Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський під час пресконференції представив нового голову Інституту національної пам’яті Антона Дробовича. Про це повідомляє УНН.

"Міністерство культури молоді та спорту продовжує практику представлення керівників або людей, яких ми пропонуємо на керівні посади. Сьогодні я хочу вам представити Антона Дробовича, який затверджений керівником центрального органу виконавчої влади Інституту національної пам’яті", - заявив Бородянський.

Рішення про те, що Український інститут національної пам'яті очолить керівник освітніх програм Меморіального центру Голокосту "Бабин Яр" Антон Дробович, було прийняте у середу, 4 грудня на засіданні уряду.

Довідково: Дробович Антон Едуардович (1986, Київ) - експерт у сфері освіти і культури, дослідник міфології та сучасних комунікацій, арт-критик, колишній керівник освітніх програм Меморіального центру Голокосту "Бабин Яр". Доцент кафедри культурології Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова та експерт Інституту суспільно-економічних досліджень. Кандидат філософських наук.