Співробітники шахтоуправління «Покровське», чиї діти цього року вперше підуть до школи, безкоштовно отримують від підприємства канцелярські набори. Про це повідомила спеціалістка управління по роботі з персоналом ПРАТ «ШУ «Покровське» Анастасія Корнієнко.

«До набору першокласника в цьому році входить папка для зошитів, щоденник, набір зошитів, ручки, олівці, пензлики, фарби, лінійка та ємність для води, щоб дітки малювали», – розповідає Анастасія Корнієнко.

Серед тих, хто перед спуском в шахту зайшов отримати шкільний набір, – слюсар УКТ 12 Михайло Кулінець. Його дитина буде вчитися дистанційно в одній із шкіл міста Покровська.

«На всі 100 приємно. Дякую підприємству, що допомагає», – каже Михайло Кулінець.

Ще один тато, який отримує подарунок дитині до 1 вересня, – військовослужбовець. На рідне підприємство він приїхав під час своєї відпустки.

«У мене дочка Даша. Я приїхав з Житомира, вже три роки служу. Ось приїхав у відпустку та прийшов отримати набір», – розповідає військовослужбовець, працівник ПРАТ «ШУ «Покровське» Андрій Терехов.

Загалом цього року до першого класу підуть триста дітей, батьки яких працюють у шахтоуправлінні «Покровське». Вони, як і працівники всіх інших підприємств «Метінвесту», отримають для своїх першокласників безкоштовні канцелярські набори.