Не дивлячись на воєнний стан та лінію фронту, яка не так вже й далеко, у Покровську тривають роботи з підтримання міста в чистоті.

Працівники Комунального підприємства «Багатогалузеве комунальне підприємство» щодня виконують свої обов'язки та прибирають місто: чистять дороги та пішохідні доріжки, косять траву, прибирають сміття.

Наразі людей для виконання цієї роботи не вистачає - у штаті підприємства лише 280 працівників.

«Ми зранку прибираємо сміття, чистимо урни, а після обіду обираємо дільницю та займаємося чисткою пішохідних доріжок та покосом трави. Обсяг робіт стає більшим, хоча багато людей з міста виїхало. Влаштовуватися на роботу до нас приходять переселенці. Але все одно людей і техніки не вистачає», - підкреслив начальник дільниці «Чисте місто» Роман Машир.

Заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель зазначив, що неможливо відокремити дільницю міста від дільниці парку, тому що вони взаємопов'язані.

«У КП «БКП» є 7 дільниць, які створені для того, щоб прибирати нашу громаду. Вони мають різне направлення, зокрема приведення до ладу паркових зон, покіс трави вздовж доріг, прибирання площ та районів міста і окремо старостинських округів. І зараз кожна з цих дільниць має велике навантаження, адже людей не вистачає. Але ми працюємо і громада кожного дня змінюється на краще», - наголосив Олексій Стебель.

Докладніше про прибирання Покровська – у сюжеті телекомпанії «Орбіта».