Протягом вихідних комунальники працювали над ліквідацією наслідків негоди, яка вирувала в Покровську. Про це повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

За його словами, за суботу та неділі до контактного центру надійшло понад 500 заявок щодо аварійних ситуацій, які виникли внаслідок сильного вітру.

«Зусиллями наших аварійних бригад, які плідно працювали цими вихідними, були розпиляні та прибрані дерева, що впали на дороги та прибудинкові території. Також був виправлений кабель однієї з ліній електропередачі, який перешкоджав руху водіїв східним мостом. Прибирали комунальники і листи шиферу, які позносило вітром», – розповів Олексій Стебель.

За його словами, дії комунальників під час надзвичайних ситуацій допоміг скоординувати саме зворотний зв'язок з городянами через контактний центр.

У Покровській МВА також повідомили, що від учора залишаються знеструмленими частина абонентів в Родинському і Покровську (вул. Михайла Петренка, Харківська, Петра Дорошенка, Філатова, Трудова, Чернишевського, Залізнична, Прокоф'єва, Європейська, Руська, Солов'їна, Київська, Павла Поповича).

Співробітники РЕМ працюють над усуненням аварій. 

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вчора в Покровську сильним вітром повалило дерева та пошкодило електричні мережі.