Двоє пасажирів отримали травми внаслідок зіткнення легкових автомобілів поблизу с. Цукурине. За фактом аварії поліцейські проводять досудове розслідування, повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

Минулого вечора на автодорозі Селидове - Українськ сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів ВАЗ та Hyundai Accent.

33-річний водій автомобіля ВАЗ 2110, об’їжджаючи нерівність на дорозі, виїхав на зустрічну смугу, де у цей час рухався автомобіль Hyundai. В результаті зіткнення автівок 33-річна пасажирка іномарки та 31-річний пасажир автомобілю ВАЗ отримали травми різного ступеня важкості та були госпіталізовані до Селидівської лікарні.

За даним фактом поліцією Селидового відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Поліцейські закликають громадян неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Завжди слід пам’ятати, що безпека на дорозі – це справа кожного і навіть незначне, здавалося б, порушення може стати причиною непоправної трагедії.