Минулого дня в результаті ДТП поблизу Покровська постраждали двоє пасажирів легкового автомобіля, а у Кураховому водій скоїв наїзд на жінку-пішохода та зник з місця ДТП. Поліція встановлює особу водія.

Учора, близько 19.00, чоловік 1980 року народження, керуючи легковим автомобілем марки «Сhevrolet Aveo» та рухаючись по автодорозі «Знамьянка-Луганськ-Ізварине» у Покровському районі скоїв зіткнення з вантажним автомобілем марки «DAF», який стояв на правій смузі руху. В результаті аварії 19-річний пасажир та 48-річна пасажирка легковика отримали травми та були госпіталізовані до Покровської лікарні. Водії не постраждали.

Того ж вечора до поліції Курахового зателефонував чоловік та повідомив про те, що поблизу місцевої автозаправної станцій невідомий скоїв наїзд на 31-річну мешканку с. Островське Донецької області та з місця ДТП зник.

В результаті наїзду жінка отримала травми та була госпіталізована до Курахівської лікарні. Наразі поліцейські встановлюють свідків та очевидців ДТП.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Покровське районне управління поліції Донецької області