Вчора, 05.10.20, до поліції надійшло повідомлення від мешканки Українська, про те, що невідома жінка шахрайським шляхом заволоділа грошима її родички, повідомляє Покровський відділ поліції.

На місці події поліцейські з’ясували, що до 79-річної потерпілої навідалась незнайома жінка, яка пояснила свій візит доставкою замовленого товару. Так, шахрайка розповіла пенсіонерці, що її онука замовила два комплекти постільної білизни вартістю 8 тисяч гривень і попросила принести товар до бабусі. Довірлива літня жінка розрахувалась з незнайомкою. А коли остання пішла, пенсіонерка подзвонила онуці та повідомила, що її  замовлення вже принесли, чим дуже здивувала родичку, яка пояснила, що ніякої постільної білизни не замовляла.

Наразі за даним фактом у Селидівському відділенні поліції розпочали досудове розслідування за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та встановлюють місцезнаходження шахрайки.

Правоохоронці звертаються до громадян: аби ні ви, ні ваші рідні не постраждали від шахраїв, дотримуйтесь головного правила – не довіряйте незнайомцям у всіх питаннях, що стосуються коштів.