25 квітня у Мирнограді між 38-річним місцевим мешканцем та компанією молодих людей виник конфлікт, який переріс у бійку. В результаті 20-річний чоловік опинився в лікарні, його опонент також звернувся в медичну установу для надання допомоги. Про це повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

До чергової частини Мирноградського відділення поліції надійшла інформація від працівників Мирноградської міської лікарні про те, що до них із чисельними забоями доставлено 20-річного місцевого мешканця.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили, що ввечері 25 квітня між групою молодих людей та 38-річним місцевим жителем сталася словесна перепалка, яка надалі переросла в бійку. В результаті один з молодиків – 20-річний місцевий мешканець опинився в лікарні.

За даним фактом слідчі Мирноградського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження».

38-річний учасник конфлікту також звернувся до лікарні та написав заяву до поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Чоловік раніше працював у поліції та у 2016 році звільнився за власним бажанням.

Наразі призначено низку експертиз. Тривають слідчі дії.