Мирноградські правоохоронці активно співпрацюють з представниками громадського формування «Громадська варта», до складу якого входять активні мешканці міста. Представників даного формування постійно залучають до спільних профілактичних заходів з поліцією, забезпечення охорони правопорядку, а також перевірки дотримання карантинних обмежень. Про це повідомляє Покровське районне управління поліції.

Так, 9 квітня відбувся черговий профілактичний рейд правоохоронців Відділення поліції №2 та представників громадського формування «Громадська варта», спрямований на перевірку дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширення коронавірусної інфекції. Під час заходу, правоохоронці звертали увагу, що за порушення та ігнорування карантинних обмежень передбачена адміністративна відповідальність за ст. 44-3 «Порушення правил щодо карантину людей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Працівники поліції звертаються до громадян з проханням із порозумінням поставитися до нинішньої складної епідеміологічної ситуації та не порушувати вимоги карантинного законодавства.