Поліцейські задокументували конфлікт, який переріс у штовханину між довіреними особами кандидатів на посаду голови Криворізької сільської ради. Кримінальне провадження відкрито за фактом перешкоджання здійсненню виборчого права, інформує сайт Покровського відділу поліції.

Учора, 19 грудня, до чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся 37-річний чоловік, який є довіреною особою одного з кандидатів на посаду сільського голови. Заявник повідомив, що приблизно о 13.30 у приміщенні Криворізької сільської виборчої комісії довірена особа іншого кандидата на посаду сільського голови Криворізької сільської ради шляхом застосування насильства перешкоджала діяльності його як суб’єкта виборчого процесу.

Дане повідомлення внесено слідчими до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією кримінального правопорушення ч.2 ст. 157 «Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача» Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.