Люди кажуть, що вони не знають страху. Вони ж впевнені, що ризик виправданий – кожне збережене життя варте того, щоб за нього боротися, навіть під свист ворожих снарядів. Медичний вантаж, який доставили поліцейські до закладу, врятує десятки людей.

Міста Мар’їнка та Красногорівка не знають спокою з 2014 року, а від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну стали однією з головних мішеней окупантів, мета яких – нищити. Зараз тут важко знайти будинок чи об’єкт інфраструктури, який би вцілів. Міста спорожніли: люди виїхали аби врятувати життя. Безпечну евакуацію мешканців організовували поліцейські.

Правоохоронці щодня продовжують їздити до найнебезпечніших районів, аби вивезти людей, які залишилися, та доставити гуманітарну допомогу.

Цього разу евакуаційний рейс проходив під шквальний гуркіт ворожих снарядів через обидва міста. Не дивлячись на смертельну небезпеку, білі янголи обійшли бомбосховища та місця, де могли ховатися цивільні, які потребують евакуації. Також супроводили співробітницю Укрпошти до місцевого відділення - жінка до останнього розносила літнім людям пенсії та допомагала місцевим.

До Красногорівки правоохоронці приїхали не з пустими руками – відвезли найнеобхідніші медикаменти до місцевої лікарні. Тут досі приймають поранених та надають допомогу людям.

Екіпаж «Білий янгол» працює далі, щоб врятувати життя кожного. Поліція Донеччини закликає евакуюватися, бо цей єдиний спосіб зберегти життя.

dn.npu.gov.ua