У 2018 році неповнолітній хлопець аби уникнути покарання за скоєний грабіж у Покровську втік до Південної Кореї. Сподіваючись, що в Україні вже «забули» про його кримінальне минуле, хлопець повернувся. Правоохоронці затримали його на залізничному вокзалі у Києві. Про це повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

У 2017 році, на той час 16-річний хлопець разом з приятелем вчинили грабіж відносно неповнолітньої особи. Тоді відносно порушників правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, зібрали необхідні докази та направили провадження до суду. Однак, правопорушник на засідання не з’являвся, переховуючись від Феміди, та у 2018 році був оголошений у державний розшук.

Співробітники сектору кримінальної поліції Покровського відділу поліції отримали інформацію, що зловмисник разом із матір'ю через російський кордон виїхав до Південної Кореї, де й проживав.

Сподіваючись, що йому вже не загрожує кримінальна відповідальність, днями розшукуваний правопорушник повернувся на Україну. У Києві на залізничному вокзалі, під час перевірки документів, столичні поліцейські з'ясували, що молодий чоловік знаходиться у розшуку та затримали його. Про затриманого порушника повідомили своїх колег з Покровська, які й повернули молодика до міста, де він скоїв злочин.

Наразі суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.