Житель Покровська був засуджений за угон автомобіля, але втік від покарання та переховувався з 2003 року. Зловмисника затримали у Дніпропетровській області. Подробиці повідомляє сайт поліції Донеччини.

У 2001 році чоловік незаконно заволодів транспортним засобом. Суд призначив правопорушнику покарання у вигляді виправного строку. У 2003 році покарання було змінено на позбавлення волі. Намагаючись уникнути ув’язнення, автовикрадач покинув Покровськ. Його оголосили в міжнародний розшук.

«Весь цей час поліцейські не припиняли розшук злочинця, перевірили безліч інформації про його можливе місце знаходження. Але угонщик маскував свої пересування», - йдеться у повідомленні.

5 вересня втікача затримали в сусідній області патрульні м. Дніпра. Поліцейські зупинили для перевірки водія. Виявилося, що чоловік не має при собі ані водійського посвідчення, ані документів на авто. Крім того, він відмовився від проходження огляду на стан алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Під час складання адміністративних матеріалів правоохоронці встановили, що порушник 17 років перебуває в розшуку та повідомили колег з Покровська.

Співробітники кримінальної поліції Покровського ВП доставили затриманого на Донеччину та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Тепер зловмиснику доведеться відбути призначене судом покарання.