Поліцейські встановлюють шахраїв, які ошукали двох мешканок Покровського району. Обидві потерпілі намагались придбати товар через мережу інтернет. Як наслідок - залишились і без грошей, і без вподобаних речей. Про це повідомляє Покровський відділ поліції.

З заявою про шахрайство у поліцію Покровська звернулась 58-річна місцева жителька. Вона розповіла, що знайшла на відомому сайті оголошень пропозицію про продаж ноутбуку. Зв’язавшись з автором оголошення, вона домовилася з ним про покупку та перерахувала 9 тисяч гривень. Проте «куплений товар» так і не отримала.

Ще однією жертвою інтернет–аферистів стала 40-річна мешканка Добропілля. Жінка замовила на одному сайті одяг,  перерахувала на вказану «продавцем» банківську картку 1600 гривень. Але товар так і не отримала, а продавець перестав виходити на зв’язок.

У поліції за обома фактами відкрили кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство», в рамках яких ведуться пошуки аферистів.  

Правоохоронці знову звертаються до громадян з засторогою не надсилати передоплату за товар, а розраховуватись за нього під час отримання, попередньо перевіривши вміст посилки.