34-річний чоловік побачив у супермаркеті дитячий квадрокоптер і вирішив заволодіти ним аби в подальшому подарувати своїм дітям. За допомогою камер відеоспостереження особу крадія було встановлено, повідомляє сайт Покровського відділу поліції.


До чергової частини Авдіївського відділення поліції звернулась адміністрація місцевого супермаркету із заявою про те, що невідома особа вкрала товар вартістю 700 гривень. Правоохоронцям також було надано запис з камер відеоспостереження, де було видно, як чоловік бере товар, кладе собі в кишеню, а на касі за нього не розраховується.

В ході проведених слідчо-оперативних дій особу крадія було встановлено. Ним виявився 34-річний житель Харкова, який приїхав до Авдіївки виконувати ремонтно-будівельні роботи. Як пояснив правопорушник, він хотів привезти з відрядження подарунок своїм дітям і коли в магазині побачив квадрокоптер, вирішив його вкрасти. Раніше судимостей чоловік не мав.

Наразі слідчими Авдіївського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до 3 років тюрми.

Тривають слідчі дії.