По фрагменту бампера правоохоронці встановили марку та колір авто. Поліція взяла під контроль всі автошляхи, і вже наступного дня група реагування Дружківки за орієнтуванням виявила винуватця ДТП. Чоловік намагався відвести від себе підозри, повідомивши, що наїхав на кам’яну перешкоду. Подробиці повідомляє сайт Покровського РУП.

30 листопада близько 20:20 на автодорозі «Стрий-Умань-Дніпро-Знам'янка» в селі Новопавлівка Покровського району легковик збив велосипедиста. Водій, не надавши допомоги, залишив місце аварії. Від отриманих травм 44-річний чоловік помер на місці.

По уламках бампера поліцейські встановили марку та колір авто – сріблястий Chery Amulet. На пошуки розшукуваного автомобіля було орієнтовано всі підрозділи поліції.

Над розкриттям злочину працювали оперативники карного розшуку, слідчі, групи реагування. Правоохоронці перевіряли можливі маршрути руху автомобіля-вбивці, зокрема й із застосуванням системи відеоспостереження. Також орієнтування було поширено по всій області в новинах і соцмережах.

Під час патрулювання у місті Дружківка співробітники групи реагування поліції в потоці транспортних засобів виявили автомобіль з механічними ушкодженнями, який підпадав під опис.

Водій спочатку пояснив поліцейським, що пошкодив машину під час руху з Маріуполя – скоїв наїзд на кам’яну перешкоду, але потім зізнався у скоєному. Причетність 50-річного мешканця Дружківки до смертельної аварії підтвердили речові докази, зібрані поліцією.

Слідчими проводиться досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого).

Винуватцю смертельної ДТП загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.