Оперативники Покровського районного управління поліції отримали інформацію про те, що 37- річний житель Покровська займається вирощуванням наркотичних рослин. Поліцейські провели у нього дома санкціонований обшук та виявили на городі 501 доглянутий кущ коноплі. Власник «плантації» вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

У Мирнограді 46-річний раніше судимий чоловік вирощував на власному городі 93 кущі коноплі, а 55-річна жінка – 57 кущів маку.

Співробітники Покровського РУП також виявили наркоплантації в Кураховому, Гірнику та Добропіллі. Усього виявлено близько тисячі нарковмісних рослин – вони вилучені та направлені на експертне дослідження. Відносно наркоаграріїв відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Поліція закликає громадян повідомляти про факти вирощування наркотичних рослин за номером 102 або звернутися до найближчого відділу поліції.

Джерело: Покровське районне управління поліції