Чоловік викрадав автомобілі, а через деякий час залишав їх. Наразі встановлено причетність зловмисника до трьох угонів, повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

У грудні минулого року до Покровського відділу поліції надійшло два повідомлення про угони автомобілів ВАЗ 2101 та ВАЗ 2106. Через деякий час «шістка» була виявлена на узбіччі с. Перше Травня Покровського району, а ВАЗ 2101 – знайдений розбитим у Селидовому. Тоді поліцейські звернулись до населення з проханням допомогти у розшуку викрадача автівки.



На початку 2020 року надійшло ще одне повідомлення про угон. Цього разу предметом злочину став ВАЗ 2109.

Поліцейські з’ясували, що всі викрадення скоєні одним злочинцем. В результаті проведених розшукових заходів оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився 19-річний мешканець с. Ясинове Покровського району.

Молодик неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за викрадення автомобілів та майнові злочини. Останній викрадений автомобіль поліція вилучила за місцем мешкання правопорушника.

Фігуранту повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.