Порушниками виявились троє юних місцевих мешканців 17, 16 та 15 років. На хуліганів та їх батьків чекає адміністративна відповідальність, повідомляє сайт Покровського відділу поліції.


Вчора вночі до Покровського відділу поліції зателефонувала місцева мешканка, яка повідомила, що невідомі особи стрибали на даху її автомобілю. Правопорушення було зафіксовано камерами відеонагляду, які були розміщені на будинку.

В ході проведення розшукових заходів сьогодні правоохоронці встановили всіх трьох порушників. Ними виявились троє юних місцевих мешканців – 15, 16 та 17 років. Один з хлопців навчається у місцевій школі, а двоє інших у профучилищі смт Межова. Свою поведінку юнаки пояснити не змогли. Проте, за свої вчинки доведеться відповідати: 16- та 17–річного хлопців правоохоронці притягнуть до адміністративної відповідальності за ст.173 «Дрібне хуліганство» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Адміністративна відповідальність чекає і на батьків 15-річного правопорушника. Відносно них буде складено протокол за ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.