Минулого дня співробітниками Покровського відділу поліції встановлені особи двох крадіїв. В одному випадку чоловік обікрав приватний будинок, а в іншому молодий чоловік викрав гроші у свого товариша. Подробиці – від Покровського відділу поліції.

Минулого дня до Покровського ВП звернулася місцева мешканка, яка повідомила, що до її будинку проник невідомий та викрав телевізор.


Вже за декілька годин дільничними офіцерами Покровського відділу поліції особа злочинця була встановлена. Ним виявився 33-річіний раніше судимий місцевий мешканець. З’ясувалося, що крадій проник у будинок коли хазяйка була відсутня. Викрадений телевізор зловмисник продав, виручивши за нього 700 гривень. Телевізор, здобутий злочинним шляхом, був вилучений правоохоронцями вже у нового володаря та буде повернутий законній власниці.

Ще одного крадія викрили оперативники Покровського відділу поліції. Так, 22-річний чоловік, який мешкає зі своїм товаришем у гуртожитку, викрав із сумки свого друга 7 тисяч гривень. Правопорушник зізнався у скоєному, однак повідомив, що встиг витратити викрадені кошти на власні потреби.

Відносно крадіїв відкриті кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.