Інспектори ювенальної превенції Покровська разом з представниками Покровського міського центру соціальних служб Донецької області провели спільний захід з підлітками, які перебувають у конфлікті із законом. Про це повідомляє Покровське районе управління поліції.

Загалом на обліку у Покровському районному управлінні поліції перебувають 8 неповнолітніх осіб з якими поліцейські систематично проводять профілактично-виховні заходи – ознайомлювальні, попереджувальні та профілактичні. Мета даних заходів спрямована на застереження молоді від повторного вчинення злочинів.

«Ми спостерігаємо за такими дітьми. Дуже важливо, щоб у них повірили та дали можливість виправити життєву помилку. Неповнолітнім обов’язково потрібно надати шанс. Коли вони відчувають, що дорослі намагаються зрозуміти й допомогти їм, вони демонструють готовність виправляти свої помилки, і тоді є шанс повернути їх на той шлях, з якого вони якось зійшли», - зауважив інспектор ювенальної превенції поліції Покровська Максим Алтухов.