Співробітники ювенальної превенції Покровського відділу поліції, разом з громадськими активістами проводять попереджувальну роботу як у молодіжному середовищі, так і серед дорослих. Про це повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

Правоохоронці здійснюють контроль за дотриманням карантинних заходів. Поліцейські відвідують двори, паркові зони та інші місця можливого скупчення людей та закликають громадян з розумінням поставитися до встановлених обмежень, за можливості залишатися вдома та подбати про своїх рідних і дітей.

Поліцейські проводять роз’яснювальну роботу і з молоддю, і з дорослими, націлюють на неухильне дотримання гігієни та розповідають про передбачені заборони на особливий період. Також співробітники ювенальної превенції здійснюють рейди по продуктовим торговельним закладам, де наголошують продавцям про неприпустимість продажу неповнолітнім особам алкоголю чи тютюну.

Поліція Покровська просить повідомляти про порушників карантину. Відповідальність загрожує всім хто ігнорує обмежувальні заходи та розповсюджує неправдиву інформацію про коронавірус. Правоохоронці нагадують, що під час карантину заборонена робота усіх закладів торгівлі, крім продуктових, аптек і АЗС, відвідування закладів освіти та проведення масових заходів.