Співробітниками Селидівського відділення поліції затримана жінка, яка скоїла вбивство пенсіонерки у м. Гірник. Триває слідство, повідомляє Покровський відділ поліції.

Минулого вечора до Селидівського відділення поліції надійшло повідомлення від соціальної працівниці про те, що у м. Гірник у приватному будинку вона виявила труп 93-річної жінки, за якою вона доглядала.

На місце події була направлена слідчо-оперативна група та судово-медичний експерт. Під час огляду місця події було встановлено, що труп 93-річної жінки має ознаки насильницької смерті.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів особа вбивці була встановлена. Нею виявилася 32-річна місцева мешканка. Встановлено, що через неприязні стосунки між фігуранткою та потерпілою виник конфлікт, під час якого зловмисниця схопила молоток та декілька разів вдарила ним потерпілу. Від отриманих травм пенсіонерка загинула.

Наразі вбивця затримана в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. п. 6 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Таким чином, зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна.