Двоє підлітків під приводом купівлі комп’ютерних комплектуючих бризнули з газового балона в обличчя продавцю, забрали товар та втекли. Проте оперативники викрили їх вже через декілька годин, повідомляє Покровське районне управління поліції.

Близько 16.20 до поліції Курахового надійшло повідомлення про грабіж, що стався у м. Гірник. 19-річний заявник повідомив про напад у під’їзді багатоповерхівки.

Молодий чоловік розмістив в інтернеті оголошення про продаж комп’ютерних комплектуючих. Продавцю зателефонували двоє хлопців та домовилися про купівлю товару. Однак під час зустрічі з продавцем молодики бризнули потерпілому в обличчя газовим балоном, забрали товар та з місця скоєння злочину втекли.

Незабаром на місці події вже працювала слідчо-оперативна група, співробітники карного розшуку та дільничні офіцери поліції. Отримавши опис зовнішності грабіжників, правоохоронці розшукували можливих свідків злочину та переглядали камери спостереження.

Вже через декілька годин розшуковці встановили особи правопорушників. Ними виявилися мешканці міста Мар’їнка Покровського району 2005 року народження.

Майно, здобуте злочинним шляхом вилучено та буде повернуто законному власнику.

Наразі поліцією Курахового проводиться розслідування за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.