З 2 по 5 вересня в Києві проходив Чемпіонат України з гирьового спорту серед юніорів, чоловіків і жінок. Участь у змаганнях взяли близько 200 спортсменів з усіх областей України. Про це повідомляє Покровське районне управління поліції.

Донеччину представляла співробітниця сектору реагування патрульної поліції Курахового Аліна Волощенко. У 2020 році дівчина стала чемпіонкою України з гирьового спорту та має титул чемпіонки Донецької області.

Під час напруженої боротьби за призові місця поліцейська здобула перше місце у дисципліні «Поштовх довгим циклом», друге місце – «Двоборство» та третє – «Гвардійський ривок» в категорії «Аматори».

Аліна вдало поєднує роботу та спорт. Поліцейська нещодавно приступила до виконання службових обов'язків. Все своє життя 18-річна дівчина пліч-о-пліч зі спортом, а у Донецькому державному університеті внутрішніх справ під керівництвом Леоніда Гаражі - майора поліції, інспектора ТОР Криворізького полку патрульної поліції, почала займатися гирьовим спортом.

А ось працювати в поліції дівчина мріяла ще у школі. Дізнавшись про молодіжну організацію «Ліга майбутніх поліцейських», вона відразу поповнила її лави. І вже разом з правоохоронцями активно брала участь у профілактичних рейдах та міських заходах. Після закінчення школи Аліна вступила до Донецького державного університету внутрішніх справ.

Поліцейська впевнена, що спорт робить її сильнішою, вчить ніколи не здаватися та впевнено йти вперед до успіху.

«Бажаємо Аліні досягнення цілей та високих результатів!», - йдеться у повідомленні.