На сайті Покровської міської ради з’явилася електронна петиція з пропозицією присвоїти ім’я Валентини Саверської загальноосвітній школі №3, якій вона присвятила 39 років життя.

«За цей час Валентина Іванівна виховала не тільки тисячі учнів, але й допомогла стати справжніми професіоналами десяткам педагогів. Її внесок у розвиток міста – неоцінимий, – пише ініціатор петиції Олександр Дмітрієв. –  Незважаючи на суворий характер, ім'я Валентини Саверської згадується випускниками закладу з теплом, а високі професійні стандарти, які вона задала педагогічному колективу, стали зразковими для цілих поколінь вчителів на багато десятиліть. Своєю доброю порадою вона допомагала повірити у себе, стати кращою людиною і професіоналом, саме тому доречним буде віддати їй шану і присвоїти загальноосвітній школі №3 її ім'я».

Збір підписів під петицією розпочався сьогодні, 4 лютого. Для того щоб потрапити на розгляд до міського голови, вона має зібрати 175 підписів за 90 днів.

Нагадаємо, Валентина Саверська пішла з життя учора, 3 лютого. 60 років вона присвятила роботі в системі освіти, з них 39 років працювала директором ЗОШ №3.