Учора, 14 грудня 2021 року на базі Донецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулось підбиття підсумків службової діяльності територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Донецької області за 2021 рік.

У заході взяли участь начальники районних ТЦК та СП Донецької області та їх відділів, начальники відділів, секторів Донецького ОТЦК та СП, керівний складу окремої бригади територіальної оборони Донеччини.

Під час проведення наради тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Донецького ОТЦК та СП полковник Сергій Петров заслухав заступників військового комісара, начальників відділів, секторів Донецького ОТЦК та СП, які проаналізували результати діяльності за своїми напрямками, та визначив загальні пріоритети і завдання на наступний 2022 навчальний рік. Після чого подякував присутнім за спільну, плідну працю, розуміння важливості виконання завдань за призначенням. Начальники кращих за підсумками року районних ТЦК та СП Донецької області та їх відділів були нагороджені кубками і почесними грамотами.

Серед районних ТЦК та СП Донецької області кращим став Покровський районний територіальній центр комплектування та соціальної підтримки, а кращим відділом серед районних ТЦК та СП став другий відділ Маріупольського РТЦК та СП.

За підсумками 2021 року Донецький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки визнано кращим серед обласних ТЦК та СП Оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Пресслужба Донецького ОТЦК та СП