Міський голова Руслан Требушкін та заступниця міського голови Маргарита Ідрісова привітали медичних працівників з Міжнародним днем медичної сестри.

На жаль, через карантинні обмеження не вдалося подарувати представницям та представникам професії повноцінне свято, але міська влада не залишила без уваги нових героїв сьогодення.

Руслан Требушкін щиро подякував медичним працівникам за самовідданість, за щоденну працю, яка в умовах пандемії стала справжнім подвигом. Від Покровської міської ради він вручив кращим представникам професії Почесні грамоти та подарунки.

Маргарита Ідрісова привітала присутніх зі святом та наголосила, що здебільшого тендітні жінки стоять на передовій, боронячи життя та здоров’я людей. «Ми схиляємося перед вашою силою, добротою, відповідальністю та професіоналізмом, і щиро зичимо вам міцного здоров’я», - сказала заступниця міського голови. Зі словами щирої вдячності Маргарита Ідрісова вручила подяки Покровської міської ради.

Усього півгодини тривали урочистості на честь медичних сестер та братів, які одразу після святкового заходу повернулися до своїх робочих місць, щоб продовжувати невтомну працю та дарувати пацієнтам увагу та турботу.

Покровська міська рада