У Покровську організовані тренінги з елементами арт-терапії для психологічної підтримки дітей. Про це розповіли в Покровському міському центрі соціальних служб.

«Робота міського центру соціальних служб направлена на надання цілого спектру послуг мешканцям громади. Особлива увага – підростаючому поколінню. Ми організували проведення тренінгів з елементами арт-терапії для психологічної підтримки наших дітей», – розповіла директорка центру Тетяна Кірсанова.

Для дітей, які змушені жити в умовах війни та вчитися онлайн, живе спілкування дуже важливе – підкреслює фахівчиня Покровського міського центру соціальних служб Наталія Антонова. Тому на базі центру є група взаємопідтримки, проводиться багато цікавих та корисних занять. Акцент – на арт-терапію, яка допомагає знайти шлях до своєї індивідуальності та накопичити ресурс.

«Крім того, ми виконуємо деякі окремі вправи, які стосуються соціально-емоційного та етичного навчання. Це сприяє розумінню свого настрою, своїх емоцій, вміння опанувати їх, перевести ризиковані емоції у позитивні», – зазначає Наталія Антонова.

Зустрічі проходять щовівторка та щочетверга об 11.00. Учасники збираються невеликими групами по 10-15 осіб, заняття безкоштовні, а вік – не обмежений. Більш детальна інформація про роботу центру – в сюжеті ТК «Орбіта».