Вчора, близько 18.00 до чергової частини Покровського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що у приватному будинку с. Лозуватське чоловік б’є свою дружину. Про це йдеться на сторінці Покровського районного управління поліції.

За вказаною адресою негайно прибув екіпаж сектору реагування патрульної поліції. З’ясувалося, що домашнім тираном є 63-річний чоловік. Конфлікт між подружжям виник під час спільного вживання алкогольних напоїв і довести свою правоту розлючений господар вирішив за допомогою зброї.

Як пояснив порушник, цю саморобну зброю він знайшов багато років тому та залишив собі.

Наразі зброя вилучена та направлена на експертизу, а у відношенні її власника відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Поліцейські закликають: якщо Ви маєте інформацію щодо можливого нелегального зберігання зброї, боєприпасів та вибухівки, негайно повідомляйте про це на лінію «102». Не зберігайте в себе знайдені боєприпаси. Не наражайте на небезпеку своє життя і життя оточуючих.