До поліції з заявою про пограбування звернулася 77-річна мешканка с. Крутий Яр Покровського району. Вона розповіла, що вночі її пограбували двоє невідомих. Про це повідомляє пресслужба Покровського районного управління поліції.

Грабіжники, вибивши двері, увірвалися до її будинку. Нападники почали бити пенсіонерку та вимагали віддати їм гроші. Після цього знайшли в її оселі невелику суму грошей та мобільний телефон і втекли. Оскільки грабіжники були у масках, потерпіла не змогла їх описати.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися 25-річний мешканець Новогродівки та його 30-річна співмешканка.

В ході перевірки було встановлено, що чоловік і раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. Крім того, тільки у лютому поточного року слідчі поліції направили до Селидівського міського суду обвинувальний акт у відношенні останнього за скоєння крадіжки.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років.