Дві дорожньо-транспортні пригоди сталися вчора у Покровську. За даними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження, повідомляє Покровський відділ поліції.

Перше повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалим у поліцію надійшло від медиків вчора близько 15.30. На вказане місце негайно виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Попередньо правоохоронці встановили, що водій вантажівки, рухаючись по вул. Захисників України у бік вул. Європейської,  скоїв наїзд на пішохода 1978  року народження, який переходив проїзну частину. Чоловік отримав тілесні ушкодження й був госпіталізований до лікарні.

Друге повідомлення про автопригоду до поліції  також надійшло від медпрацівників близько 23.50 години.  Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що 40-річний водій автомобілю «Opel» рухаючись вулицею Європейською в напрямку вулиці Захисників України, скоїв наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переході на перехресті з вулицею Лихачова. В результаті 30-річна потерпіла отримала тілесні ушкодження і  була доставлена до медичного закладу.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Тривають слідчі дії.