Працівники Покровського відділу поліції зустрілися з учнями 10 класів НВК №1 та розповіли про адміністративну й кримінальну відповідальність за скоєння різного роду правопорушень, про норми поведінки в школі, а також як захистити себе від вірусної хвороби КОВІД-19. Про це повідомляє Покровський відділ поліції.

Профілактичний урок відбувся напередодні осінніх канікул. На початку зустрічі інспекторка ювенальної превенції Покровського відділу поліції Яна Смага нагадала учням з якого віку настає адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх, звернула увагу, в яких випадках за вчинки своїх дітей несуть відповідальність батьки. Поліцейська разом зі школярами обговорили причини та наслідки підліткової злочинності, детально розібрали права та обов’язки неповнолітніх.

Говорили й про вірусну хворобу КОВІД-19, яка з кожним днем набирає обертів. Яна Смага нагадала основні правила, які допоможуть захистити себе від захворювання.

Наприкінці зустрічі інспекторка ювенальної превенції побажала школярам, щоб осінні канікули пройшли весело і запам’яталися тільки позитивними емоціями.