На екскурсію до Покровського районного управління поліції завітали вихованці Донецької обласної федерації карате. Діти познайомилися з завданнями, які виконує поліція, особливостями роботи кожного підрозділу та відвідали поліцейський музей. Про це повідомляє Покровське РУП.

В ролі екскурсовода виступив начальник сектору ювенальної превенції Покровського районного управління поліції Дмитро Тимошенко, який розпочав екскурсію зі знайомства з черговою частиною. Правоохоронець розповів, що саме сюди першочергово звертаються люди за допомогою,  тут збирається інформація про те, які саме події сталися на території  обслуговування та саме черговий направляє на виклик слідчо-оперативну групу.

Далі дітям провели оглядову екскурсію по відділу поліції, розповіли про особливості роботи кожного підрозділу. Більш детально юні гості познайомилися  із професією експерта-криміналіста криміналістичної лабораторії та дізналися деякі секрети, за допомогою яких правоохоронці розслідують злочини.

Проте найбільше захоплення у вихованців секції викликало відвідування тиру, де проводяться навчально-тренувальні стрільби для поліцейських та демонстрація спецзасобів, якими користуються співробітники поліції.

Далі діти завітали до музею поліції. Голова Покровської ветеранської організації МВС Олександр Іващенко розповів юним спортсменам про розвиток міліції в рідному місті,  продемонстрував обладнання, яке використовували раніше правоохоронці для розкриття злочинів. Діти із задоволенням роздивлялись архівні фото правоохоронців та слухали розповіді про героїчні вчинки поліцейських.

На завершення зустрічі працівники поліції побажали вихованцям секції корисно проводити свій вільний час, слухати батьків та дотримуватись закону, а вони в свою чергу подякували за цікаву екскурсію та можливість побачити частинку реального життя поліцейських.