Вихованці Покровської мотошколи взяли участь в обласному чемпіонаті «Кубок Донбасу», який пройшов у Добропіллі за підтримки народного депутата України Андрія Аксьонова. Про це повідомляє пресслужба Покровської міської ради.

«Із задоволенням подивився на заїзди юних спортсменів у різних класах. Зізнаюсь, вони – відважні. Не кожен зможе так вміло управляти мотоциклом на таких складних трасах. Видовище не для слабких. Наступного року плануємо збільшити фінансування для проведення подібних змагань й підтримувати такі турніри. Адже цей вид спорту у нашому регіоні розвивається непогано»,- підкреслив народний депутат.

У змаганнях взяли участь також мотоциклісти зі Слов’янська, Києва, Краматорська, Дніпра, Харкова, Запоріжжя та Кремінної.

Наше місто на чемпіонаті представляли Іван Юрінов, Тимофій Мовчан, Олександр Кривенцов, Єгор Кривонос, Софія Гініатулліна, Богдан Булгаков та Дмитро Рябовол.

«Гонка сьогодні була дуже крута! Приїхали всі найсильніші суперники. У класі 50 кубів було 12 учасників. Обігнати їх було складно, але мені вдалося приїхати п’ятим»,- поділився своїми враженнями Тимофій Мовчан.

Подруга Тимофія по команді Софія Гініатулліна зазначила: «Мені, як дівчинці, нелегко бути серед хлопців. Найскладнішими для мене були підйоми. Вважаю, що наша команда виступила добре!».

Першим у категорії «Ветерани» став досвідчений покровський мотоцикліст Дмитро Доценко.

«Гідні суперники, підтримка вболівальників та батьків дозволили нашим спортсменам виступити з гарними результатами», - йдеться у повідомленні.