23 грудня відбулось останнє в цьому році пленарне засідання сесії Покровської міської ради. Участь у ньому взяли 27 з 38 депутатів, повідомляє пресслужба Покровської міської ради.

У першу чергу ухвалили звернення до Уряду України, яке зачитала секретар міської ради Наталія Іваньо. Стосувалося воно необхідності перегляду умов відключення бізнесу від централізованого опалення, що було заздалегідь обговорено з громадськістю.

Одноголосну підтримку отримала і програма «Доброзичлива медицина». Вона передбачає раціональне використання коштів місцевого бюджету для покращення якості медичних послуг, поліпшення матеріально-технічної бази лікувальних закладів та створення більш комфортних умов для перебування медиків та пацієнтів.

Програма охоплює всі медичні напрямки: забезпечення медикаментами та засобами медпризначення пільгової категорії населення, профілактику інфекційних захворювань, забезпечення онкохворих анальгетиками та препаратами, що містять наркотичні речовини, лікування хворих на COVID-19, залучення нових кадрів, розвиток сільської медицини. Загальна сума фінансування Програми склала 101 мільйон 250 тисяч гривень.

Також депутати визначили школу №9 опорним закладом загальної середньої освіти Покровської міської ради.

Крім того, в рамках Програми залучення та стимулювання спеціалістів до роботи у медичних закладах Покровської ТГ родина медиків лікар-хірург Ігор Олександрович Климов та його дружина, медична сестра Анастасія Едуардівна отримали ключі та ордер на службову квартиру.

Також під час засідання було прийнято бюджет Покровської громади на 2022 рік.