Покровське управління соціального захисту населення після переїзду відновило роботу в місті Дніпро. Установу відвідали начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїми заступницями Наталією Іваньо та Маргаритою Ідрісовою. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«Саме в Дніпрі знаходиться багато мешканців Покровська та прилеглих районів. Для їх всебічної підтримки фахівці ЦНАПу і УСЗН повноцінно відновили свою роботу та надають всі види адміністративних та соцпослуг. Радий, що наші покровчани, спеціалісти структурних підрозділів, працюють в більш безпечному місці, адже нагадую, що залишатися у Покровській громаді небезпечно», – зазначив Сергій Добряк.

Покровське УСЗН розташоване за адресою: м. Дніпро, вул. Антоновича 56. Фахівці виконують всі зобов’язання щодо державних виплат і допомоги ВПО.

«Ми виконуємо всі зобов’язання, які у нас були раніше, бо державні допомоги призначаються щомісяця. Виконуємо державні програми, проводимо особисті прийоми, надаємо гуманітарну, юридичну та психологічну допомогу. Ми знаємо, що люди, які переїхали до Дніпра, потребують підтримки, тому робимо все можливе, щоб допомогти кожному», – розповіла начальниця УСЗН Ірина Бонзюх. 

Окрім цього, УСЗН продовжує роботу з учасниками бойових дій, надаючи їм послуги з професійної адаптації, а також допомагає людям з обмеженими можливостями отримувати реабілітаційні засоби. Також продовжується робота мобільного офісу УСЗН. З вересня спеціалісти прийняли 70 заяв від мешканців. 

Детальніше – в сюжеті телеканалу «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що частина фахівців Покровського УСЗН продовжують прийом у Покровську. 

Також повідомлялося, що в Дніпрі почав роботу інформаційно-консультаційний пункт Покровського ЦНАПу.