Учитель історії ЗОШ №9 Світлана Островська пройшла всі відбіркові етапи конкурсу та у фіналі серед 12 найкращих вчителів України посіла 2 місце в номінації «Основи правознавства»

За результатами конкурсних випробувань відбіркового етапу номінації «Основи правознавства» було відібрано саме вчительку з Покровська.

В цій номінації Світлана Островська представляла Донеччину й під час другого, вже фінального етапу всеукраїнського конкурсу.

За словами переможниці, було проведено 5 випробувань, 3 з яких були відбірковими. Складались вони з тестування на знання предмета, практичної роботи, яка передбачала вирішення юридичної ситуації, та майстер-класу – демонстрації педагогічної майстерності.

Фінал, до якого було обрано лише 12 учасників, складався з двох випробувань – методичного практикуму та уроку. Всі етапи проходили в дистанційному форматі.

«У зв’язку із відсутністю світла та інтернету було надзвичайно важко, але готувалась ретельно. Сам предмет вимагає точності та добрих знань чинного законодавства, – розповідає Світлана Островська. – Ця перемога – результат спільної роботи. Тож хочу подякувати своїм колегам, усьому педагогічному колективу та керівництву ЗОШ №9 в особі директора Валентини Рудик за підтримку, яку я відчувала на кожному з етапів конкурсу».

Для довідки. Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2022» спрямований на виявлення вчителів-новаторів, які здатні випереджати час і закладати нові моделі мислення.

Пишаємось успіхами освітян Покровської громади!

Покровська МВА