Системність Метінвесту в підтримці Покровська – це рука допомоги в скрутні моменти. Громада постійно отримує гуманітарні вантажі від фонду Ріната Ахметова, захисні споруди, генератори для котелень, буржуйки. Ось і днями надійшла чергова партія твердопаливних пічок.

«Від нашого надійного партнера компанії Метінвест ми отримали черговий транш буржуйок для нашої громади. В перший їх було 77, зараз привезли 200. Ці буржуйки будуть розподілені по укриттям», - розповів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

В умовах близькості до лінії фронту, коли покровчани будь-якої миті можуть залишитись без електрики та опалення, 200 буржуйок – найцінніший подарунок.

«Ми всі розуміємо, що комунальники зараз роблять все можливе та неможливе, для того щоб забезпечити людей світлом та теплом. Але я вважаю, що всі ми маємо готуватися до найгіршого сценарію, коли люди самі будуть забезпечувати себе теплом. Тому ці твердопаливні печі стануть у нагоді, якщо будуть тривалі відключення або ще якісь нестандартні ситуації», - зазначив операційний директор Групи Метінвест Олександр Мироненко.

Співпраця з компанією «Метінвест» допомагає вирішувати Покровську основні проблеми сьогодення. І зараз тут розуміють, що при потребі можуть сподіватися на ще 700-800 необхідних буржуйок. Адже процес їх виготовлення триває.

«Загалом у місті Запоріжжя вироблено вже більше ніж 2,5 тисячі таких печей. І ми продовжуємо виробництво, тому у разі потреби, ми ними забезпечимо, - додав операційний директор Групи Метінвест Олександр Мироненко. - У нас ключове зараз – забезпечити місто Запоріжжя і місто Покровськ. Ми доставляємо буржуйки, які місцева адміністрація розподіляє за потребами та по мірі надходження заявок від людей».

Підтримка, допомога, партнерство у вирішенні завдань, що диктує сьогодення. Так працюють надійні партнери - Покровська громада і компанія «Метінвест».