Покровська районна рада взяла участь в обласному конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» з практикою «Сімейний оздоровчий табір для людей з інвалідністю», де посіла перше місце у номінації «Районні ради». Про це Покровська РДА написала на своїй сторінці у Фейсбуці.


Також повідомляється, що за останні 10 років в районі створено близько 1200 робочих місць, залучено більше 8 млрд. гривень інвестицій, що дозволило щорічно отримувати до бюджету району близько 70 млн. гривень податків.

Спільними зусиллями районної влади, сільських рад та за всебічної підтримки обласної військово-цивільної адміністрації в 2019 році в районі реалізований інфраструктурний проект «Будівництво водогону до сіл та селищ Срібненської та Новоєлизаветівської сільських рад Покровського району від Селидівського водогону Д=600 мм № 2» протяжністю 44 км, загальна вартість якого склала 72 мільйони грн. Це дозволить забезпечити питною водою понад 3 тисяч жителів району.

За високу оцінку роботи районної ради в 2019 році Голова Покровської районної ради Михайло Костюк висловив щирі слова вдячності Павлу Олександровичу Кириленку.

«Дякуємо Вам, шановний Павле Олександровичу, за тісну та плідну співпрацю з громадою Покровського району та запевняємо, що і надалі район буде займати активну позицію щодо вирішення питань з розбудови інфраструктури району для задоволення потреб наших жителів», - йдеться у повідомленні.