Члени Покровської міської ради ветеранів війни і праці зустрілись з керівництвом військової адміністрації аби відзвітувати про роботу у 2023 році. Сьогодні в організації перебуває 4810 осіб, які входять до 44 первинних організацій.

Маючи активну життєву позицію, члени ветеранської організації інтегровані у майже всі сфери життєдіяльності громади: беруть участь у міських заходах, присвячених вшануванню та відзначенню урочистих подій, займаються розподілом гуманітарної допомоги, допомагають у зборі документів на отримання дров та вугілля.

Восени минулого року на базі ради ветеранів сформовано групу з вивчення англійської. Викладає її ветеран, вчителька англійської мови Валентина Дух.

Покровська міська військова адміністрація тісно співпрацює з Радою ветеранів, підтримує та забезпечує старше покоління всім необхідним.

«Ваша робота, турбота про пенсіонерів, інвалідів, те, що ви їх навіщаєте, допомагаєте верифікувати інформацію по всім людям, щоб наш соцзахист був більш вправний і ефективний. Це найголовніше - коли ви гуртуєте людей, що є точки, куди можна прийти, поговорити, попити чаю. Це колосальна робота», - каже начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

Про що саме говорили під час зустрічі – дізнаєтесь із сюжету телекомпанії «Орбіта».