Про тимчасове призупинення проведення прийомів керівництвом Покровської МВА повідомила пресслужба Покровської МВА.

Через ускладнення безпекової ситуації у Покровській міській територіальній громаді та проведення загальної евакуації згідно з Розпорядженням начальника Покровської МВА С. Добряка від 19.09.2024 р. № 1800рг «Про призупинення дії розпорядження начальника Покровської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області від 28.12.2023 №2395рг «Про затвердження графіків проведення прийомів громадян на 2024 рік» проведення особистих, спільних і виїзних прийомів громадян та «прямих телефонних ліній» начальника Покровської міської військової адміністрації та його заступників на 2024 рік тимчасово призупинене.

Також призупинене проведення прийомів громадян і проведення телефонного зв'язку з населенням керівниками підприємств, установ, організацій Покровської міської територіальної громади.

Для пропозицій (зауважень), заяв (клопотань) та скарг, що адресуються органам державної влади та місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям звертайтеся до відділу по роботі зі зверненнями громадян та доступу до публічної інформації за посиланням.