У Покровську триває евакуація. Міська влада докладає зусиль, аби перебування покровчан у безпечних регіонах було комфортним.

«Наша задача як влади – не просто вивезти місцевих мешканців у безпечні місця, а й підтримувати їх у разі необхідності, – зазначає секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо. – Наразі голова нашої громади Руслан Требушкін перебуває з робочим візитом на Львівщині та особисто відвідує міста, в яких були розселені покровчани, аби з перших вуст дізнатися про потреби наших людей».

Особлива увага – малозахищеним верствам населенням та тим, хто має проблеми зі здоров'ям.

Так, нещодавно за сприяння міської ради з Покровська до Тернополя була евакуйована родина – престаріла матір та донька з ментальною інвалідністю. Через ускладнення стану здоров’я доньки родину оперативно перевезли до Луцького диспансеру.

«Ми постійно підтримуємо зв’язок з нашими пацієнтами. Про погіршення психоемоційного стану жінки та переїзд родини до іншого міста дізнались відразу, – пояснює директорка Покровського ЦПМСД Інеса Остряніна. – Зв'язались з місцевими лікарями, передали медичну картку та всю історію хвороби нашої пацієнтки. Впевнені, що спеціалісти Луцького психоневрологічного диспансеру нададуть кваліфіковану допомогу мешканці Покровської громади».

А щоб перебування жінки в медзакладі було комфортним, від Покровської міськради їй доставили теплі ковдри та обігрівачі.

Джерело: Покровська міськрада