Покровська громада втратила Захисника України. Надійшла звістка про загибель Олега Володимировича Санжаревського, 1986 року народження.

Мужній Захисник нашої Батьківщини, який, служив водієм-кранівником інженерного відділення інженерно-технічного взводу інженерної роти, помер 26 травня 2024 року в місті Київ, внаслідок отриманих травм від вибухів та осколків, які стали результатом ворожих дій російської агресії проти України.

Олег Санжаревський був прикладом справжнього патріота, відданого своїй країні. Він мужньо і безстрашно виконував свій обов'язок, захищаючи рідну землю від загарбника. Його смерть є великою втратою не тільки для родини, але й для всієї Покровської громади, яка пишається своїми Героями та ніколи не забуде їхнього подвигу.

Керівництво Покровської військової адміністрації висловлює свої щирі співчуття близьким та рідним загиблого Героя. Важко знайти слова, які могли б вгамувати біль втрати, але ми хочемо, щоб ви знали, що вся громада розділяє ваш смуток і шанує пам'ять Олега Санжаревського. Його подвиг і самопожертва не будуть забуті, і вони надихатимуть майбутні покоління на боротьбу за вільну і незалежну Україну.

Вічна слава Герою!